Vastaanottohoitaja

Miltä kuulostaisi vastaanottohoitajan työt Kainuussa?

Olemme paikallinen yksityisiä lääkäripalveluita ja työterveyshuoltoa tarjoava yritys Medika Lääkäripalvelu/Työterveys. Medika on tarjonnut laadukkaita yksityisiä yleis- ja erikoislääkäripalveluita Kainuun alueella jo vuodesta 1990.

Etsimme määräaikaiseen työsuhteeseen vastaanottohoitajaa. Vastaanottohoitajana huolehdit vastaanoton pyörittämisestä, asiakaspalvelusta, lääkäreiden avustamisesta pienissä toimenpiteissä, näytteiden otosta sekä osittain hallinnollisista tehtävistä kuten laskutuksesta. Työterveyshuoltopalvelut ja lääkäriasematoiminta toteutuvat yksikössämme saumattomasti rinta rinnan, joten vaihtuvuutta työnkuvaan tulee sopivasti.

Mukavat työtoverit, jatkuvasti kehittyvä työympäristö ja kasvava asiakaskunta, kilpailukykyinen palkka, kattava työterveyshuolto sekä liikuntaedut omaan hyvinvointiin auttavat jaksamaan arjen pyörityksessä.

Arvostamme oma-aloitteista, positiivista otetta työhön, jonka keskiössä on aina asiakas. Odotamme myös, että pystyt toimimaan itsenäisesti ja tarvittaessa kaikissa toimipisteissämme Kainuussa. Mikäli kiinnostuksesi heräsi, ota rohkeasti yhteyttä meihin! Jos haluat kuulla lisää käytännön työstä, työsuhde- ja palkkausasioista voit soittaa toimitusjohtaja Kimmo Piiraiselle p. 040 541 2917 tai laittaa sähköpostia osoitteeseen info@medika.fi.

Haku päättyy 7.1.2024. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa.