Työterveyspsykologi

Hei sinä työterveyspsykologi, kulkisiko polkusi yksityiselle työterveys / lääkäriasemalle Vuokattiin?

Miltä kuulostaisi osa-aikainen työ kauniissa Kainuussa, vireässä Vuokatissa, jossa pääsisit tuomaan oman ammattitaitosi osaksi työterveyshuollon moniammatillista tiimiämme? Olemme pieni, paikallinen työterveyshuoltopalveluja tarjoava yritys, jonka työterveyshuollon ydinporukassa häärii tällä hetkellä kaksi työterveyshoitajaa, työterveyslääkäri ja työfysioterapeutti; kaikki varsin tolokkuja ja mukavia ihmisiä. Meidän kanssamme pärjää taatusti, jos omaa tekevän, mutkattoman asenteen, huonon huumorintajun ja ymmärtää työtoveria kunnioittavan ja arvostavan yhteistyön merkityksen.

Me, Vuokatin Työterveys Oy -markkinointinimeltämme Medika- olemme aloittaneet toimintamme vuonna 2017 ja tarjoamme asiakkuuksillemme sekä lakisääteistä että kokonaisvaltaista työterveyshuoltoa. Tavoitteenamme on toteuttaa asiakaslähtöistä ja joustavaa palvelua lämmöllä ja pidämme tärkeänä myös sitä, että meidät tavoittaa helposti. Tahtotilanamme on luottamuksellinen ja sujuva yhteistyö; toiminta, jolla on kasvot. Työterveyshuoltopalvelut ja lääkäriasematoiminta toteutuvat yksikössämme saumattomasti rinta rinnan. Työterveyspsykologipalveluille meillä olisi tarvetta päivälle tai parille kuukausittain, työaika on joustavasti sovittavissa. Sinulle tarjoaisimme ammattiisi kuuluvat työtehtävät sekä rennon, aktiivisen ja jatkuvasti kehittyvän työympäristön.

Mikäli kiinnostuksesi heräsi, ota rohkeasti yhteyttä meihin! Jos haluat kuulla lisää käytännön työstä, voit soittaa vastaavalle työterveyshoitajallemme Eijalle p. 044 244 2962 tai laittaa hänelle sähköpostia osoitteeseen eija@medika.fi.

Työsuhde- ja palkkausasioista voit keskustella toimitusjohtajamme Kimmo Piiraisen kanssa p. 040 541 2917.