Työterveyslääkäri

Hei sinä työterveyshuollon erikoislääkäri, kulkisiko polkusi yksityiselle työterveys / lääkäriasemalle Vuokattiin?

Miltä kuulostaisi päivätyö kauniissa Kainuussa, vireässä Vuokatissa, jossa pääsisit vastaamaan asiakasyritysten työterveys- ja työhyvinvointitoiminnan toteuttamisesta osana moniammatillista tiimiä? Olemme pieni, paikallinen työterveyshuoltopalveluja tarjoava yritys, jossa kaksi kokenutta, varsin mukavaa ja tolokkua työterveyshoitajaa kaipaisi kovasti työparikseen koko- tai osa-aikaista työhönsä sitoutuvaa työterveyshuollon erikoislääkäriä vastaamaan paikallisten yritysten työterveyshuollosta. Meidän kanssamme pärjää taatusti, jos omaa tekevän, mutkattoman asenteen, huonon huumorintajun ja ymmärtää työtoveria kunnioittavan ja arvostavan yhteistyön merkityksen.

Me, Vuokatin Työterveys Oy -markkinointinimeltämme Medika- olemme aloittaneet toimintamme vuonna 2017 ja tarjoamme asiakkuuksillemme sekä lakisääteistä että kokonaisvaltaista työterveyshuoltoa. Tavoitteenamme on toteuttaa asiakaslähtöistä ja joustavaa palvelua lämmöllä ja pidämme tärkeänä myös sitä, että meidät tavoittaa helposti. Tahtotilanamme on luottamuksellinen ja sujuva yhteistyö; toiminta, jolla on kasvot.

Työterveyshuoltopalvelut ja lääkäriasematoiminta toteutuvat yksikössämme saumattomasti rinta rinnan. Yleislääkäreiden ohella yksikössämme pitää vastaanottoa myös useampien eri alojen erikoislääkäreitä. Lisäksi toteutamme omana toimintanamme laboratorionäytteiden ottoa ja ultraäänitutkimuksia sekä yhteistyökumppaneidemme kanssa myös röntgen- ja magneettikuvauksia.

Sinulle tarjoaisimme monipuoliset ja haastavat työterveyslääkärin toimenkuvaan kuuluvat työtehtävät sekä rennon, aktiivisen ja jatkuvasti kehittyvän työympäristön. Työaika on joustavasti sovittavissa ja palkkaus on kannustava sopimuksen mukaan.

Tämä on oiva paikka kehittyä ja kehittää!

Mikäli kiinnostuksesi heräsi, ota rohkeasti yhteyttä meihin! Jos haluat kuulla lisää käytännön työstä, voit soittaa vastaavalle työterveyshoitajallemme p. 044 244 2962 tai laittaa sähköpostia osoitteeseen info@medika.fi.

Työsuhde- ja palkkausasioista voit keskustella toimitusjohtajamme Kimmo Piiraisen kanssa p. 040 541 2917.