Työterveyshoitaja

Miltä kuulostaisi työterveyshoitajan työt Kuhmossa, jossa pääsisit nauttimaan Kainuun kauniista erämaaluonnosta?

Olemme paikallinen työterveyshuoltopalveluja tarjoava yritys Medika – Työterveys. Medika on aloittanut toimintansa vuonna 2017 ja tarjoaa asiakkuuksilleen sekä lakisääteistä että kokonaisvaltaista työterveyshuoltoa moniammatillisen tiimin voimin. Tavoitteenamme on toteuttaa asiakaslähtöistä ja joustavaa palvelua lämmöllä ja pidämme tärkeänä myös sitä, että meidät tavoittaa helposti. Tahtotilanamme on luottamuksellinen ja sujuva yhteistyö asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Sinulle tarjoaisimme toistaiseksi voimassa olevan työsopimuksen sekä ammattiisi kuuluvat työtehtävät. Työterveyshuoltopalvelut ja lääkäriasematoiminta toteutuvat yksikössämme saumattomasti rinta rinnan, joten vaihtuvuutta työnkuvaan tulee sopivasti.
Mukavat työtoverit, jatkuvasti kehittyvä työympäristö ja kasvava asiakaskunta, kilpailukykyinen palkka, kattava työterveyshuolto sekä liikuntaedut omaan hyvinvointiin auttavat jaksamaan arjen pyörityksessä.

Arvostamme oma-aloitteista, positiivista otetta työhön, jonka keskiössä on aina asiakas. Monipuolinen työkokemus sekä maatalousasiakkuuksien tuntemus katsotaan eduksi. Odotamme myös, että pystyt toimimaan itsenäisesti ja tarvittaessa kaikissa toimipisteissämme Kainuussa. Pääasiallinen toimipiste on kuitenkin Kuhmo.

Mikäli kiinnostuksesi heräsi, ota rohkeasti yhteyttä meihin! Jos haluat kuulla lisää käytännön työstä, työsuhde- ja palkkausasioista voit soittaa toimitusjohtaja Kimmo Piiraiselle p. 040 541 2917.

Haku päättyy 21.1.2024. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa.